سلام در این مقاله کوتاه قصد دارم بهتون بگم که چجوری اکانت پلی استیشنی که قبلا وارد کردین و دیگه ازش نمیخواین استفاده بکنید را کامل پاک کنید.

اولین کاری که باید انجام بدین این هست که با اکانت اصلی خودتون به Setting برید.

بعد گزینه Login Setting

و بعد گزینه User Management

سپس گزینه Delete Users و بعد اکانت مورد نظر خودتون رو انتخاب و در آخر گزینه Yes رو بزنید.

به همین راحتی میتونید اکانت هایی که لازمشون ندارید رو از پلی استیشن خودتون پاک کنید.

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *